Podrobno

Optimizacija prototipa novega živilskega izdelka s senzoričnim testiranjem : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Borovšak, Katarina (Avtor), ID Kuhar, Aleš (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Košmerl, Tatjana (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,19 MB)
MD5: 964E7D18A0093F472E0E86832F6642E6
PID: 20.500.12556/rul/344741d0-95d2-416e-811a-345aa0e1ea82

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živilska industrija, razvoj novih izdelkov, sladice, desertni prelivi, teranov preliv, raziskave tržišča, fokusne skupine, senzorično testiranje, testi preferenc, hedonski test, potrošniki, sprejemljivost pri potrošnikih, optimizacija prototipa
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Borovšak]
Leto izida:2011
Št. strani:X, 58 f., [11] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1388 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:339.13:338.439.5:664.144/.149:543.92
COBISS.SI-ID:3947640 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2908
Število prenosov:523
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
BOROVŠAK, Katarina, 2011, Optimizacija prototipa novega živilskega izdelka s senzoričnim testiranjem : diplomsko delo, univerzitetni študij [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : K. Borovšak. [Dostopano 15 avgust 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=1388
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Optimization of new food product prototype with sensory testing : graduation thesis, university studies
Ključne besede:food industry, new product development, desserts, dessert toppings, teran topping, market research, focus groups, sensory testing, preference tests, hedonic test, consumers, consumers acceptance test, prototype optimization

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Geni renin-angiotenzinskega sistema, rastnih dejavnikov in lipooksigenazne poti ter ateroskleroza vratnih arterij pri sladkorni bolezni tipa 2
  2. Analiza vnosa fosfatov pri dializnih bolnikih
  3. Genetski vzroki za razvoj diabetične retinopatije
  4. Medsebojno delovanje zdravil pri bolnikih na kronični hemodializi in peritonealni dializi na oddelku za interno medicino Splošne bolnišnice Slovenj Gradec
  5. Pomen določanja komponente komplementa C5b9 v urinu pri napredovali ledvični odpovedi
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Zdravstveno vzgojno delo medicinske sestre pri pacientu s peritonealno dializo
  2. Primerjava kvalitete življenja pacientov zdravljenih s hemodializo in peritonealno dializo
  3. Genski polimorfizem rastnih faktorjev in citokinov pri proliferativni vitreoretinopatiji
  4. Prehrana bolnikov zdravljenih s hemodializo
  5. Vpliv biokemičnih in kliničnih značilnosti na pojav peritonitisa pri pacientih zdravljenih s peritonealno dializo

Nazaj