Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Analiza zadovoljstva gostov v Hotelu Cerkno : diplomsko delo
ID
Primožič, Mateja
(
Avtor
),
ID
Knežević Cvelbar, Ljubica
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.cek.ef.uni-lj.si/UPES/primozic256.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
Slovenija
,
turizem
,
hotelirstvo
,
podjetje
,
Hotel Cerkno
,
zadovoljstvo
,
meritve
,
raziskave
,
analiza
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Primožič]
Leto izida:
2009
Št. strani:
II, 26 str., 11 str. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-13790
UDK:
640
COBISS.SI-ID:
18803174
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
3465
Število prenosov:
344
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
PRIMOŽIČ, Mateja, 2009,
Analiza zadovoljstva gostov v Hotelu Cerkno : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Primožič. [Dostopano 22 junij 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/UPES/primozic256.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Neznan jezik
Ključne besede:
Slovenia
,
tourism
,
hotel industry
,
enterprises
,
satisfaction
,
measurements
,
research
,
analysis
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Fermentacijske lastnosti Saccharomyces in ne-Saccharomyces vinskih kvasovk
Fermentacijske lastnosti izolata avtohtonih kvasovk pri alkoholni fermentaciji sorte Renski rizling
Uporaba mešane kulture ne-Saccharomyces kvasovk vrst Metschnikowia fructicola in Saccharomyces cerevisiae za pridelavo vina
Fermentacijske lastnosti ne-Saccharomyces vinskih kvasovk
Fermentacijske lastnosti vinskih kvasovk in mlečnokislinskih bakterij
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?
Uporaba različnih kvasovk v pridelavi jabolčnega vina
Vpliv mešane fermentacije kvasovk Saccharomyces cerevisiae in Dekkera bruxellensis na biosintezo aromatskih snovi
Exploring biodiversity potential of wine associated yeasts
Nazaj