Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Challenges of creating a digital strategy for retailers : master thesis
ID
Kress, Marie
(
Avtor
),
ID
Jaklič, Marko
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Tekavčič, Metka
(
Član komisije za zagovor
),
ID
Lahovnik, Matej
(
Član komisije za zagovor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/kress4574-B.pdf
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
trade
,
international trade
,
retail trade
,
digitalization
,
information technology
,
online shopping
,
changes
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Kress]
Leto izida:
2022
Št. strani:
II, 55, 1 str.
PID:
20.500.12556/RUL-136881
UDK:
658.8
COBISS.SI-ID:
105547523
Datum objave v RUL:
19.06.2022
Število ogledov:
1467
Število prenosov:
77
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
KRESS, Marie, 2022,
Challenges of creating a digital strategy for retailers : master thesis
[na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : M. Kress. [Dostopano 13 junij 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/kress4574-B.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Naslov:
Izzivi razvoja digitalne strategije v trgovini
Ključne besede:
trgovina
,
mednarodna trgovina
,
prodaja na drobno
,
digitalizacija
,
informacijska tehnologija
,
spletna trgovina
,
spremembe
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Vpliv toplotnega stresa na kakovost piščančjega mesa
Nenormalne kakovosti mišičnine piščancev
Sestava pečenega piščančjega mesa različnih rej
Krmilni sistem za majhne piščančje farme
Protimikrobna aktivnost eteričnih olj treh zelišč proti patogenu Listeria monocytogenes v piščančjih hrenovkah
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Influence of added fat on the quality of poultry meat
PIŠČANČJI GNOJ KOT SUROVINA ZA BIOPLINARNE
Pomen kakovosti v Perutnini Ptuj
Priprava novih piščančjih celičnih kultur
Poultry meat in the production of meat products
Nazaj