Podrobno

Challenges of creating a digital strategy for retailers : master thesis
ID Kress, Marie (Avtor), ID Jaklič, Marko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Tekavčič, Metka (Član komisije za zagovor), ID Lahovnik, Matej (Član komisije za zagovor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/kress4574-B.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:trade, international trade, retail trade, digitalization, information technology, online shopping, changes
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Kress]
Leto izida:2022
Št. strani:II, 55, 1 str.
PID:20.500.12556/RUL-136881 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:658.8
COBISS.SI-ID:105547523 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:19.06.2022
Število ogledov:1467
Število prenosov:77
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KRESS, Marie, 2022, Challenges of creating a digital strategy for retailers : master thesis [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : M. Kress. [Dostopano 13 junij 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/kress4574-B.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Izzivi razvoja digitalne strategije v trgovini
Ključne besede:trgovina, mednarodna trgovina, prodaja na drobno, digitalizacija, informacijska tehnologija, spletna trgovina, spremembe

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv toplotnega stresa na kakovost piščančjega mesa
  2. Nenormalne kakovosti mišičnine piščancev
  3. Sestava pečenega piščančjega mesa različnih rej
  4. Krmilni sistem za majhne piščančje farme
  5. Protimikrobna aktivnost eteričnih olj treh zelišč proti patogenu Listeria monocytogenes v piščančjih hrenovkah
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Influence of added fat on the quality of poultry meat
  2. PIŠČANČJI GNOJ KOT SUROVINA ZA BIOPLINARNE
  3. Pomen kakovosti v Perutnini Ptuj
  4. Priprava novih piščančjih celičnih kultur
  5. Poultry meat in the production of meat products

Nazaj