Podrobno

Sestava jedilnikov za nosečnice : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Klinc, Petra (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,21 MB)
MD5: 9D17941587A0967E0252300714D4FF27
PID: 20.500.12556/rul/e02759f3-9e6b-4917-b4cc-e2587993c06e

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:nosečnice, prehrana nosečnic, prehranska priporočila, prehranjevalne navade, organizirana prehrana zaposlenih, jedilniki, sestava jedilnikov
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[P. Klinc]
Leto izida:2010
Št. strani:XII, 90 f., [13] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1343 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:613.2-055.26+641.56-055.26
COBISS.SI-ID:3792504 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2401
Število prenosov:328
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KLINC, Petra, 2010, Sestava jedilnikov za nosečnice : diplomsko delo, univerzitetni študij [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : P. Klinc. [Dostopano 19 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=1343
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Menu planning for pregnant women : graduation thesis, university studies
Ključne besede:pregnant women, nutrition of pregnant women, nutritional recommendations, eating habits, organized meals for employees, menus, menus planning

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vrednotenje prehrane po smernicah ločevalne diete
  2. Vrednotenje prehranskega statusa odraslih z metodo jedilnika prejšnjega dne
  3. Prehranske navade slovenskih srednješolcev glede na indeks telesne mase
  4. Vrednotenje prehrane v Domu za ostarele Polzela
  5. Hranilna in energijska vrednost celodnevnih obrokov v domovih Centra šolskih in obšolskih dejavnosti
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Prehranjevalne navade starostnikov in vloga kliničnega dietetika v institucionalnem varstvu
  2. Prehranjevalne navade mladih
  3. Analiza prehrambenih navad na določenem področju
  4. Prehranjevalne navade in pridobivanje telesne teže v nosečnosti
  5. Prehrana nosečnic in vloga kliničnega dietetika

Nazaj