Podrobno

Vpliv pandemije COVID-19 na poslovanje majhnega storitvenega podjetja : zaključna strokovna naloga visoke poslovne šole
ID Dodič, Lara (Avtor), ID Aleksić, Darija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/vps_diplome/dodic1966.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:majhna podjetja, storitve, poslovanje podjetja, uspešnost poslovanja, pandemija, krize, raziskave
Vrsta gradiva:Zaključna naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[L. Dodič]
Leto izida:2021
Št. strani:II, 25, 2 str.
PID:20.500.12556/RUL-133506 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:658
COBISS.SI-ID:83360771 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:17.12.2021
Število ogledov:6763
Število prenosov:139
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
DODIČ, Lara, 2021, Vpliv pandemije COVID-19 na poslovanje majhnega storitvenega podjetja : zaključna strokovna naloga visoke poslovne šole [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : L. Dodič. [Dostopano 30 marec 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/vps_diplome/dodic1966.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The impact of the COVID-19 pandemic on the operations of a small service business
Ključne besede:small enterprises, services, company performance, business efficiency, pandemic, crises, research

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Scientifically documented effects of dietary supplements
  2. Impact of a gluten-free diet on human without celiac disease diagnosis
  3. Design and evaluation of the nutritional profile of gluten-free foods
  4. ǂThe ǂevaluation of adolescent swimmers' nutrition by a computer program
  5. Assessment of the quality of secondary school students' nutrition by food diary method
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Poslovni načrt za brezglutensko pekarno
  2. ADULT AWARENESS OF CELIAC DISEASE
  3. Quality of life of adult patients with celiac disease
  4. Poznavanje celiakije med zaposlenimi v vrtcu
  5. Celiac disease and adolescents lifestyle

Nazaj