Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Določanje selena v mesu in mesnih izdelkih slovenskega porekla : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Vidmar, Marjanca
(
Avtor
),
ID
Golob, Terezija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Stibilj, Vekoslava
(
Komentor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(579,45 KB)
MD5: 67E5F597666BFC3978A876D1565509DD
PID:
20.500.12556/rul/bdd61dbf-737b-4e4a-b4b6-038737460410
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
meso
,
mesni izdelki
,
slovensko poreklo
,
selen
,
hidridna tehnika atomske fluorescenčne spektrometrije
,
HG AFS
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Vidmar]
Leto izida:
2009
Št. strani:
IX, 53 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1296
UDK:
637.5:546.23:543.426.1
COBISS.SI-ID:
3642488
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2162
Število prenosov:
452
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Determination of selenium in meat and meat products of the Slovenian origin : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
meat
,
meat products
,
Slovenian origin
,
selenium
,
hidride generation atomic fluorescence spectrometry
,
HG AFS
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj