izpis_h1_title_alt

Določanje selena v mesu in mesnih izdelkih slovenskega porekla : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Vidmar, Marjanca (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Stibilj, Vekoslava (Komentor), ID Žlender, Božidar (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (579,45 KB)
MD5: 67E5F597666BFC3978A876D1565509DD
PID: 20.500.12556/rul/bdd61dbf-737b-4e4a-b4b6-038737460410

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:meso, mesni izdelki, slovensko poreklo, selen, hidridna tehnika atomske fluorescenčne spektrometrije, HG AFS
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Vidmar]
Leto izida:2009
Št. strani:IX, 53 f.
PID:20.500.12556/RUL-1296 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.5:546.23:543.426.1
COBISS.SI-ID:3642488 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2162
Število prenosov:452
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Determination of selenium in meat and meat products of the Slovenian origin : graduation thesis, university studies
Ključne besede:meat, meat products, Slovenian origin, selenium, hidride generation atomic fluorescence spectrometry, HG AFS

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj