Podrobno

Petdeset let univerzitetnega študija gozdarstva
ID Winkler, Iztok (Urednik), ID Malnar, Jelka (Urednik)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (70,00 MB)
MD5: 39886E2D10C69C8E75ACDB0C83431486

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:študij gozdarstva, študenti gozdarstva, petdesetletnica
Vrsta gradiva:Strokovno delo
Tipologija:2.25 - Druge monografije in druga zaključena dela
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Status publikacije:Objavljeno
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta, oddelek za gozdarstvo in obnovljive gozdne vire
Leto izida:2000
Št. strani:149 str.
PID:20.500.12556/RUL-126091 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:630
COBISS.SI-ID:671654 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:12.04.2021
Število ogledov:1317
Število prenosov:100
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
WINKLER, Iztok in MALNAR, Jelka (ur.), 2000, Petdeset let univerzitetnega študija gozdarstva [na spletu]. Druge monografije in druga zaključena dela. Ljubljana : Biotehniška fakulteta, oddelek za gozdarstvo in obnovljive gozdne vire. [Dostopano 22 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=126091
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Optimization of cider production
  2. Optimization of acetic fermentation of cider
  3. Population genomics of the indigenous Saccharomyces yeasts from cider
  4. ǂThe ǂinfluence of coinoculation of non-Saccharomyces and Saccharomyces cerevisiae yeasts on chemical and sensory properties of Malvasia wine
  5. Fermentation characteristics of autochthonous yeast isolate for alcoholic fermentation of Rhine Riesling
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Biotska raznovrstnost kvasovk povezanih s proizvodnjo jabolčnega vina
  2. Use of various yeasts in the production of apple wine
  3. Biodiversitet i naturleg gjær i siderproduksjonen i Hardanger
  4. Different Approaches in Cider Production
  5. Exploring biodiversity potential of wine associated yeasts

Nazaj