Podrobno

Gozdni proizvodi : učbenik za študij gozdarstva
ID Lipoglavšek, Marjan (Avtor), ID Košir, Boštjan (Ilustrator), ID Turk, Zdravko (Avtor dodatnega besedila)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (74,11 MB)
MD5: C26D67A6D185577B3ED78C9E4EB173A6

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:gozdni proizvodi, učbeniki, visoke šole
Vrsta gradiva:Učbenik za višje in visoke šole
Tipologija:2.03 - Univerzitetni, visokošolski ali višješolski učbenik z recenzijo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Status publikacije:Objavljeno
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta, VTOZD za gozdarstvo
Leto izida:1980
Št. strani:211 str.
PID:20.500.12556/RUL-125751 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:630*8
COBISS.SI-ID:12315905 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:06.04.2021
Število ogledov:2123
Število prenosov:207
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
LIPOGLAVŠEK, Marjan, 1980, Gozdni proizvodi : učbenik za študij gozdarstva [na spletu]. Univerzitetni, visokošolski ali višješolski učbenik z recenzijo. Ljubljana : Biotehniška fakulteta, VTOZD za gozdarstvo. [Dostopano 12 julij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=125751
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Low leaf to fruit ratio delays fruit maturity of 'Lapins' sweet cherry on Gisela 5
  2. Determination of appropriate maturity of sweet collection of sweet cherry (Prunus avium L.)
  3. Vpliv časa obiranja na kakovost plodov različnih sort češenj (Prunus avium L.)
  4. Slovene, what kind of sweet cherry do you like?
  5. How do consumers perceive sensory attributes of apple?
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. In vitro propagation of sweet cherries (Prunus avium L.)
  2. Study of suitability of new sweet cherry hybrids for cultivation
  3. Determination of genetic relationships among wild cherries (Prunus avium L.) based on molecular markers
  4. Production of cherries without phyto-pharmaceutical residuals
  5. IN VIVO TIME ANALYSIS OF THE DYNAMICS OF QUALITY DEVELOPMENT IN RIPENING APPLE FRUIT

Nazaj