Podrobno

Spreminjanje narave skozi letni čas
ID Herman, Ana (Avtor), ID Pavlin, Jerneja (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://pefprints.pef.uni-lj.si/6570/ Povezava se odpre v novem oknu
.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (185,60 KB)
MD5: A0FE8AE0BE8CC51ED20044D0C4C9EC54

Izvleček
Prispevek predstavlja dejavnost pouka naravoslovja v naravi, in sicer dolgotrajno spremljanje spreminjanja narave z opazovanjem rastlin(e), merjenjem osvetljenosti, temperature tal in temperature zraka v izbranem obdobju leta. Učenci med dejavnostjo razvijajo naravoslovne postopke, v ospredju sta opazovanje in merjenje. Konkreten primer opažanj in meritev prikazuje pestrost pridobljenih podatkov in nakazuje možnosti interpretacije.

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:izvedbene dejavnosti
Vrsta gradiva:Članek v reviji
Tipologija:1.04 - Strokovni članek
Organizacija:PEF - Pedagoška fakulteta
Založnik:Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta
Leto izida:2020
Št. strani:18-22
Številčenje:25
PID:20.500.12556/RUL-124930 Povezava se odpre v novem oknu
ISSN:1318-9670
COBISS.SI-ID:41264643 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:02.03.2021
Število ogledov:1570
Število prenosov:199
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
HERMAN, Ana in PAVLIN, Jerneja, 2020, Spreminjanje narave skozi letni čas. [na spletu]. 2020. Vol. 25, p. 18–22. [Dostopano 24 julij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=124930
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:science education

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv transporta na kakovost klavnih polovic in mesa pri govedu
  2. Can the suspension method (tenderstretch vs. Achilles tendon) enhance horsemeat quality?
  3. Suho zorenje govejega mesa
  4. Kakovost ekološko prirejenega govejega mesa
  5. Analiza klavne kakovosti goved v 'Mesni industriji Primorske'
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Growth performance, meat quality, and fecal microbial population in limousin bulls supplemented with hydrolyzable tannins
  2. Kakovost mesa bikov lisaste pasme v povezavi z zorenjem
  3. PRIMERJAVA KLAVNIH LASTNOSTI MED NAKLJUČNO IZBRANIMI BIKI IN BIKI IZ PROGENEGA TESTA
  4. Strategija trženja mesa škotskega goveda
  5. Klavna kakovost in kakovost mesa prašičev pitanih z dodatkom tanina v krmi

Nazaj