Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Spreminjanje narave skozi letni čas
ID
Herman, Ana
(
Avtor
),
ID
Pavlin, Jerneja
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://pefprints.pef.uni-lj.si/6570/
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(185,60 KB)
MD5: A0FE8AE0BE8CC51ED20044D0C4C9EC54
Galerija slik
Izvleček
Prispevek predstavlja dejavnost pouka naravoslovja v naravi, in sicer dolgotrajno spremljanje spreminjanja narave z opazovanjem rastlin(e), merjenjem osvetljenosti, temperature tal in temperature zraka v izbranem obdobju leta. Učenci med dejavnostjo razvijajo naravoslovne postopke, v ospredju sta opazovanje in merjenje. Konkreten primer opažanj in meritev prikazuje pestrost pridobljenih podatkov in nakazuje možnosti interpretacije.
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
izvedbene dejavnosti
Vrsta gradiva:
Članek v reviji
Tipologija:
1.04 - Strokovni članek
Organizacija:
PEF - Pedagoška fakulteta
Založnik:
Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta
Leto izida:
2020
Št. strani:
18-22
Številčenje:
25
PID:
20.500.12556/RUL-124930
ISSN:
1318-9670
COBISS.SI-ID:
41264643
Datum objave v RUL:
02.03.2021
Število ogledov:
1570
Število prenosov:
199
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
HERMAN, Ana in PAVLIN, Jerneja, 2020, Spreminjanje narave skozi letni čas. [na spletu]. 2020. Vol. 25, p. 18–22. [Dostopano 24 julij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=124930
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
science education
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Vpliv transporta na kakovost klavnih polovic in mesa pri govedu
Can the suspension method (tenderstretch vs. Achilles tendon) enhance horsemeat quality?
Suho zorenje govejega mesa
Kakovost ekološko prirejenega govejega mesa
Analiza klavne kakovosti goved v 'Mesni industriji Primorske'
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Growth performance, meat quality, and fecal microbial population in limousin bulls supplemented with hydrolyzable tannins
Kakovost mesa bikov lisaste pasme v povezavi z zorenjem
PRIMERJAVA KLAVNIH LASTNOSTI MED NAKLJUČNO IZBRANIMI BIKI IN BIKI IZ PROGENEGA TESTA
Strategija trženja mesa škotskega goveda
Klavna kakovost in kakovost mesa prašičev pitanih z dodatkom tanina v krmi
Nazaj