Podrobno

Vpliv česnovega izvlečka dialil sulfida na rast izbranih bakterijskih sevov iz vampa ter tvorbo kratkoverižnih maščobnih kislin in plinov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Mislej, Jana (Avtor), ID Avguštin, Gorazd (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Nekrep, Franc Viktor (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,09 MB)
MD5: F098E0790AB972D64500C3B9A0C0509D

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mikrobiologija, bakterije, bakterijski sevi, vamp, rastlinski izvlečki, dialil sulfid, kratkoverižne maščobne kisline, plini, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Mislej]
Leto izida:2007
Št. strani:XI, 66 f.
PID:20.500.12556/RUL-123893 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579(043.2)
COBISS.SI-ID:2173576 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:1438
Število prenosov:111
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
MISLEJ, Jana, 2007, Vpliv česnovega izvlečka dialil sulfida na rast izbranih bakterijskih sevov iz vampa ter tvorbo kratkoverižnih maščobnih kislin in plinov : diplomsko delo, univerzitetni študij [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : J. Mislej. [Dostopano 18 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=123893
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effects of garlic extract dialyl sulfide on growth of selected rumen bacterialstrains and on production of volatile fatty acids and gases : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv evgenola na nekatere fenotipske značilnosti izbranih bakterijskih sevov iz vampa
  2. Vpliv ionofornega antibiotika monenzina na nekatere fenotipske značilnosti izbranih bakterijskih sevov iz vampa
  3. Vpliv taninov na tvorbo kratkoverižnih maščobnih kislin in metana pri in vitro fermentaciji v vampnem soku
  4. Vpliv cinamaldehida in monenzina na rast izbranih vampnih bakterij
  5. Vpliv dodatka kratkoverižnih maščobnih kislin na kakovost jajc
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Črevesne bakterije, ki razgrajujejo gluten
  2. Antiproliferacijski in antioksidativni učinki nekaterih razvejanih in kratkoverižnih maščobnih kislin
  3. Matični mleček
  4. Vpliv probiotika Bifidobacterium breve BRO3 na raven provnetnih in protivnetnih citokinov ter kratkoverižnih maščobnih kislin pri otrocih s celiakijo
  5. Osnove za načrtovanje postopka separacije tokoferoli/maščobne kisline s superkritičnimi fluidi

Nazaj