Podrobno

Vpliv dodatka kratkoverižnih maščobnih kislin na kakovost jajc : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Flere, Robert (Avtor), ID Holcman, Antonija (Recenzent), ID Salobir, Janez (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (882,13 KB)
MD5: 79BC02B6BD82CBB27E6420F9687FCF1B

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kokoši, nesnice, prehrana živali, krma, krmni dodatki, kakovost, jajca, jajčna lupina, kratkoverižne maščobne kisline, butirat, propionat, tanko črevo, kosti, mineralizacija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[R. Flere]
Leto izida:2005
Št. strani:IX, 41 f.
PID:20.500.12556/RUL-123728 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.5.084/.087:637.4(043.2)
COBISS.SI-ID:1728648 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:1639
Število prenosov:115
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
FLERE, Robert, 2005, Vpliv dodatka kratkoverižnih maščobnih kislin na kakovost jajc : diplomsko delo, univerzitetni študij [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : R. Flere. [Dostopano 18 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=123728
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effect of short chain fatty acids supplementation on egg-shell quality : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv evgenola na nekatere fenotipske značilnosti izbranih bakterijskih sevov iz vampa
  2. Vpliv ionofornega antibiotika monenzina na nekatere fenotipske značilnosti izbranih bakterijskih sevov iz vampa
  3. Vpliv taninov na tvorbo kratkoverižnih maščobnih kislin in metana pri in vitro fermentaciji v vampnem soku
  4. Vpliv cinamaldehida in monenzina na rast izbranih vampnih bakterij
  5. Vpliv dodatka kratkoverižnih maščobnih kislin na kakovost jajc
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Črevesne bakterije, ki razgrajujejo gluten
  2. Antiproliferacijski in antioksidativni učinki nekaterih razvejanih in kratkoverižnih maščobnih kislin
  3. Matični mleček
  4. Vpliv probiotika Bifidobacterium breve BRO3 na raven provnetnih in protivnetnih citokinov ter kratkoverižnih maščobnih kislin pri otrocih s celiakijo
  5. Osnove za načrtovanje postopka separacije tokoferoli/maščobne kisline s superkritičnimi fluidi

Nazaj