Podrobno

Analiza klavne kakovosti goved v 'Mesni industriji Primorske' : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID Biderman, Andreja (Avtor), ID Čepin, Slavko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Čepon, Marko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (775,95 KB)
MD5: 51330E1C002085A7CFD8A3196A50C373

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:govedo, klavne polovice, klavna kakovost, ocenjevanje, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Biderman]
Leto izida:2005
Št. strani:IX, 50 f.
PID:20.500.12556/RUL-123678 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.2:637.5(043.2)
COBISS.SI-ID:1727112 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:1562
Število prenosov:80
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
BIDERMAN, Andreja, 2005, Analiza klavne kakovosti goved v ’Mesni industriji Primorske’ : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : A. Biderman. [Dostopano 24 julij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=123678
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Beef carcass quality in 'Mesna industrija Primorske' : graduation thesis, higher professional studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv transporta na kakovost klavnih polovic in mesa pri govedu
  2. Can the suspension method (tenderstretch vs. Achilles tendon) enhance horsemeat quality?
  3. Suho zorenje govejega mesa
  4. Kakovost ekološko prirejenega govejega mesa
  5. Analiza klavne kakovosti goved v 'Mesni industriji Primorske'
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Growth performance, meat quality, and fecal microbial population in limousin bulls supplemented with hydrolyzable tannins
  2. Kakovost mesa bikov lisaste pasme v povezavi z zorenjem
  3. PRIMERJAVA KLAVNIH LASTNOSTI MED NAKLJUČNO IZBRANIMI BIKI IN BIKI IZ PROGENEGA TESTA
  4. Strategija trženja mesa škotskega goveda
  5. Klavna kakovost in kakovost mesa prašičev pitanih z dodatkom tanina v krmi

Nazaj