Podrobno

Bližnje električno polje kot kazalnik fiziološkega stanja pri fižolu (Phaseolus vulgaris) : diplomsko delo
ID Jan, Luka (Avtor), ID Jerman, Igor (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Regvar, Marjana (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,11 MB)
MD5: 0FF21F81D554A72D3C2BF6CB8C765279

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:elektromagnetno polje, bližnje električno polje, fiziološko stanje, Phaseolus vulgaris, fižol
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[L. Jan]
Leto izida:2008
Št. strani:XI, 46 f., pril.
PID:20.500.12556/RUL-123039 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:581.1:537.212(043.2)
COBISS.SI-ID:1973583 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:18.12.2020
Število ogledov:1469
Število prenosov:122
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
JAN, Luka, 2008, Bližnje električno polje kot kazalnik fiziološkega stanja pri fižolu (Phaseolus vulgaris) : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : L. Jan. [Dostopano 20 julij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=123039
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Near electric field as a monitor of physiological state of common bean (Phaseolus vulgaris)
Ključne besede:electromagnetic field, near electric field, physiologic state, Phaseolus vulgaris, common beans

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Zmanjševanje tvorbe heterocikličnih aromatskih aminov v toplotno obdelanem piščančjem mesu z ekstrakti brina
  2. Optimizacija pridobivanja rastlinskih ekstraktov za marinade z namenom znižanja vsebnosti heterocikličnih aminov
  3. Vpliv dodatka rastlinskih ekstaktov rožmarina in skorje bora na preprečevanje oksidacije govejih sekljancev
  4. Učinek dodanega na sol vezanega brinovega ekstrakta na tvorbo heterocikličnih aromatskih aminov v toplotno obdelanih govejih pleskavicah
  5. Vpliv rastlinskih ekstraktov na zmanjšanje vsebnosti heterocikličnih aromatskih aminov in oksidov holesterola v toplotno obdelanem piščančjem mesu
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Stabilizacija kozmetičnih olj z naravnimi antioksidanti
  2. Aktivnost naravnih antioksidantov
  3. Ekstrakcija biološko aktivnih spojin iz različnih vrst gob družine Polyporaceae (luknjarke)
  4. Izolacija biološko aktivnih komponent iz plodov gozdnih borovnic ( Vaccinium myrtillus L. )
  5. Separacija biološko aktivnih spojin iz lucerne (Medicago sativa)

Nazaj