Podrobno

Vodenje pedagoškega procesa za dvig glasbene kulture na gimnaziji : magistrsko delo
ID Kopač, Vida (Avtor), ID Svetlik, Ivan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dk.fdv.uni-lj.si/delamag/mag_Kopac-Vida.PDF Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:glasbena vzgoja, srednje šole
Vrsta gradiva:Magistrsko delo
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FDV - Fakulteta za družbene vede
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[V. Kopač]
Leto izida:2005
Št. strani:128, 7 f.
PID:20.500.12556/RUL-12261 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:78:373.54
COBISS.SI-ID:220832000 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2612
Število prenosov:251
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOPAČ, Vida, 2005, Vodenje pedagoškega procesa za dvig glasbene kulture na gimnaziji : magistrsko delo [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : V. Kopač. [Dostopano 19 julij 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/delamag/mag_Kopac-Vida.PDF
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Zmanjševanje tvorbe heterocikličnih aromatskih aminov v toplotno obdelanem piščančjem mesu z ekstrakti brina
  2. Optimizacija pridobivanja rastlinskih ekstraktov za marinade z namenom znižanja vsebnosti heterocikličnih aminov
  3. Vpliv dodatka rastlinskih ekstaktov rožmarina in skorje bora na preprečevanje oksidacije govejih sekljancev
  4. Učinek dodanega na sol vezanega brinovega ekstrakta na tvorbo heterocikličnih aromatskih aminov v toplotno obdelanih govejih pleskavicah
  5. Vpliv rastlinskih ekstraktov na zmanjšanje vsebnosti heterocikličnih aromatskih aminov in oksidov holesterola v toplotno obdelanem piščančjem mesu
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Stabilizacija kozmetičnih olj z naravnimi antioksidanti
  2. Aktivnost naravnih antioksidantov
  3. Ekstrakcija biološko aktivnih spojin iz različnih vrst gob družine Polyporaceae (luknjarke)
  4. Izolacija biološko aktivnih komponent iz plodov gozdnih borovnic ( Vaccinium myrtillus L. )
  5. Separacija biološko aktivnih spojin iz lucerne (Medicago sativa)

Nazaj