izpis_h1_title_alt

Mikrobiološka preiskava živil : navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje
Jeršek, Barbara (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (840,31 KB)

Izvleček
Opisani so glavni principi določanja pomembnejših indikatorskih in patogenih mikroorganizmov v živilih ter mikrobiološka preiskava pitne vode.

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živilska mikrobiologija
Vrsta gradiva:Delovni zvezek za višje in visoke šole (j3d)
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2017
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
UDK:579.67.08(075.8)(076.5)(0.034.2)
ISBN:978-961-6908-09-2
URN:URN:NBN:SI:doc-S6Q10YGN
COBISS.SI-ID:290217984 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:59
Število prenosov:18
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj