izpis_h1_title_alt

Basic principles of identification of moulds, yeasts and bacteria : instructions and workbook for food microbiology laboratory exercises
Jeršek, Barbara (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,99 MB)
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delovni zvezek za višje in visoke šole (j3d)
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2016
Založnik:Biotechnical Faculty, Department of Food Technology
UDK:579.67(075.8)(076.5)
COBISS.SI-ID:5008760 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:54
Število prenosov:14
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:plesni, kvasovke, bakterije, identifikacija

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj