Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Basic principles of identification of moulds, yeasts and bacteria : instructions and workbook for food microbiology laboratory exercises
Jeršek, Barbara
(
Avtor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,99 MB)
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Delovni zvezek za višje in visoke šole (j3d)
Tipologija:
2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2016
Založnik:
Biotechnical Faculty, Department of Food Technology
UDK:
579.67(075.8)(076.5)
COBISS.SI-ID:
5008760
Število ogledov:
54
Število prenosov:
14
Metapodatki:
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Objavi na:
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
plesni
,
kvasovke
,
bakterije
,
identifikacija
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj