Podrobno

Nekateri kriteriji za določanje vrste medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Veselič, Irena (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (708,43 KB)
MD5: 1B0741FD0302E1CF93B3FE5AB9D59C03

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, senzorična analiza, senzorične lastnosti, barva, absorpcijski spektri, rentgenska fluorescenčna spektroskopija s totalnim odbojem, TRRF, elementi
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [I. Veselič]
Leto izida:2006
Št. strani:XIII, 85 f.
PID:20.500.12556/RUL-119007 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:638.16:543.61:543.9
COBISS.SI-ID:3257976 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:2377
Število prenosov:95
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
VESELIČ, Irena, 2006, Nekateri kriteriji za določanje vrste medu : diplomsko delo, univerzitetni študij [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : BF, Oddelek za živilstvo], [I. Veselič. [Dostopano 31 maj 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=119007
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Some criteria for honey type determination : graduation thesis, university studies
Ključne besede:honeys, sensory analysis, sensory properties, colour, absorption spectrum, total reflection X-ray fluorescence spectroscopy, TXRF, minerals

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Enrichment of cooked sausages with dietary fibre
  2. Characterization of ʹGalaʹ apple with respect to orchard fertilization
  3. Enrichment of beverages with dietary fibre
  4. variability of major and potential toxic elements from the Vrana Lake in Croatia
  5. Sensory analysis of chocolate with consumer panel
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Identification, distribution and bonding forms of iron in rice (Oryza sativa L.) with micro X-Ray Fluorescence (μ-XRF) and X-Ray Absorption Spectroscopy (XAS)
  2. Analytical and sensory properties of organically grown tomato (Lycopersicum esculentum L.)

Nazaj