Podrobno

Nekateri kriteriji za določanje vrste medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Veselič, Irena (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (708,43 KB)
MD5: 1B0741FD0302E1CF93B3FE5AB9D59C03

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, senzorična analiza, senzorične lastnosti, barva, absorpcijski spektri, rentgenska fluorescenčna spektroskopija s totalnim odbojem, TRRF, elementi
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [I. Veselič]
Leto izida:2006
Št. strani:XIII, 85 f.
PID:20.500.12556/RUL-119007 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:638.16:543.61:543.9
COBISS.SI-ID:3257976 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:2521
Število prenosov:98
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
VESELIČ, Irena, 2006, Nekateri kriteriji za določanje vrste medu : diplomsko delo, univerzitetni študij [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : BF, Oddelek za živilstvo], [I. Veselič. [Dostopano 18 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=119007
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Some criteria for honey type determination : graduation thesis, university studies
Ključne besede:honeys, sensory analysis, sensory properties, colour, absorption spectrum, total reflection X-ray fluorescence spectroscopy, TXRF, minerals

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Analiza razkritja trajnosti v ukrajinskih podjetjih
  2. Družbena odgovornost in etika na primeru afere emisij pri Volkswagnu
  3. Analysis of residents’ satisfaction with sustainable tourism development
  4. Analiza povezave med družbeno odgovornim trženjem in vedenjem porabnikov
  5. Etični problemi povezani z neposrednim trženjem
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Etika in družba skozi literaturo
  2. Ozaveščenost prebivalcev Slovenije o konceptih trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti
  3. Etične dimenzije socialnega podjetništva
  4. Kartuzijanske vrednote kot temelj inovativnega modela razvoja podeželske turistične destinacije
  5. Trajnostno poročanje in družbena odgovornost v Krki in Leku ter skladnost s predlogom CSRD

Nazaj