Podrobno

Nekateri kriteriji za določanje vrste medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Veselič, Irena (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (708,43 KB)
MD5: 1B0741FD0302E1CF93B3FE5AB9D59C03

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, senzorična analiza, senzorične lastnosti, barva, absorpcijski spektri, rentgenska fluorescenčna spektroskopija s totalnim odbojem, TRRF, elementi
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [I. Veselič]
Leto izida:2006
Št. strani:XIII, 85 f.
PID:20.500.12556/RUL-119007 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:638.16:543.61:543.9
COBISS.SI-ID:3257976 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:2547
Število prenosov:98
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
VESELIČ, Irena, 2006, Nekateri kriteriji za določanje vrste medu : diplomsko delo, univerzitetni študij [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : BF, Oddelek za živilstvo], [I. Veselič. [Dostopano 20 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=119007
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Some criteria for honey type determination : graduation thesis, university studies
Ključne besede:honeys, sensory analysis, sensory properties, colour, absorption spectrum, total reflection X-ray fluorescence spectroscopy, TXRF, minerals

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Analiza fenolnih snovi v orehovem likerju
  2. Zgradba in razvoj rodne veje pri orehu (Juglans regia L.) sorte Franquette
  3. Hidroliza saharoze pri proizvodnji koncentriranih sadnih izdelkov
  4. Vsebnost polifenolnih snovi v ajdi (Fagopyrum esculentum Moench)
  5. Določanje selena v ribah in ribjih izdelkih na slovenskem tržišču
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Optimizacija procesnih pogojev kristalizacije farmacevtske učinkovine
  2. Ekstrakcija in analiza fenolnih spojin iz olupkov mandarin in statistična obdelava rezultatov
  3. Optimizacija procesa kristalizacije farmacevtske učinkovine
  4. Separacija bioaktivnih komponent iz brusnic
  5. Določitev emulgatorja polisorbata s tekočinsko kromatografijo

Nazaj