Podrobno

Prehranjevalne navade in ocena hranilnih vrednosti toplih malic v podjetjih z organizirano prehrano : magistrsko delo s področja živilstva
ID Kasenburger, Petra (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,99 MB)
MD5: 972A66F478446F95BBA116DA86ABE700

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prehrana, prehranjevalne navade odraslih, družbena prehrana, prehrana delavcev, dnevni vnos hranil, hranilna vrednost, kemijska sestava, beljakovine, maščobe, maščobne kisline, sol, ogljikovi hidrati, prehranska vlaknina, energijska vrednost, energijski delež, energijska gostota
Vrsta gradiva:Magistrsko delo
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva], [P. Kasenburger]
Leto izida:2011
Št. strani:XIII, 99 f., [7] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118814 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:613.2-057.1+641.1:543.06
COBISS.SI-ID:3998840 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1667
Število prenosov:173
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KASENBURGER, Petra, 2011, Prehranjevalne navade in ocena hranilnih vrednosti toplih malic v podjetjih z organizirano prehrano : magistrsko delo s področja živilstva [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : BF, Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva], [P. Kasenburger. [Dostopano 25 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=118814
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Eating habits and assessment of nutritional value of meals from public canteens : master of science thesis
Ključne besede:nutrition, eating habits of adults, community nutrition, nutrition of workers, dietary reference intake, nutritional values, chemical composition, proteins, fats, fatty acids, salt, carbohydrates, fibres, energy intake, energy values, energy density, nutrition energy density

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Prenova poslovnega procesa pregleda in načrtovanja zalog v frizerskem salonu
  2. Pametna ključavnica NFC
  3. Pridobivanje podatkov iz računov s pomočjo NFC
  4. Spletna aplikacija kot storitev za frizerske salone
  5. Semantične spletne storitve
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Program pospeševanja prodaje v frizerskem salonu Mojca
  2. Informacijski sistem za rezervacijo miz v restavracijah
  3. Idejna zasnova prenove frizerskega salona Zig Zag
  4. Spletna rezervacija športnih storitev
  5. Spletna storitev za razčlenjanje spletne strani in prikaz na mobilnih napravah

Nazaj