Podrobno

Percipirana vrednost kmetijskih in živilskih proizvodov z označbo posebne kakovosti pri slovenskih potrošnikih : magistrsko delo
ID Juvančič, Mateja (Avtor), ID Kuhar, Aleš (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Golc-Wondra, Alenka (Član komisije)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (996,01 KB)
MD5: 5AE59E879806E652C4104B17903D2DBA

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kmetijski proizvodi, živila, označbe posebne kakovosti, označba porekla, označevanje živil, geografska označba, percipirana vrednost, nakupno vedenje, potrošniki
Vrsta gradiva:Magistrsko delo
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Podiplomski študij živilstva], [M. Juvančič]
Leto izida:2012
Št. strani:XIV, 164 str., [11] str. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118813 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:338.43+339.1:641.1
COBISS.SI-ID:4046456 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1706
Število prenosov:128
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
JUVANČIČ, Mateja, 2012, Percipirana vrednost kmetijskih in živilskih proizvodov z označbo posebne kakovosti pri slovenskih potrošnikih : magistrsko delo [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : BF, Podiplomski študij živilstva], [M. Juvančič. [Dostopano 19 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=118813
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Perceived value of agricultural and food products with special quality designations among Slovenia consumers : M. Sc. Thesis
Ključne besede:agricultural products, foods, designations of special quality, designation of origin, food labelling, geographical indication, perceived value, consumer behaviour, consumers

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Photo-degradation of water borne acrylic coated modified and non-modified wood, during artificial light exposure
  2. Alternative methods for quality assesment of thermally modified wood
  3. Protection of non-modified and thermally modified wood with TIO2
  4. Sorption properties of thermally modified wood treated with methyl methacrylate
  5. Fungicidal properties of less known thermal modified wood species
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Pravni vidik prispevka za promocijo kmetijskih in živilskih proizvodov
  2. Raziskava mnenja potrošnikov o prehranskih izdelkih z označbo kakovosti
  3. Vpliv družbenih omrežij na nakupno vedenje potrošnika
  4. Nakupne navade Slovencev v času koronavirusa
  5. Analiza kakovostnih prehrambenih proizvodov z označbo na trgovskih policah in prepoznavnost teh proizvodov med trgovci

Nazaj