Podrobno

Vrednotenje prehrane plavalcev mladostnikov z računalniškim programom : magistrsko delo (področje živilstva)
ID Juvan, Ana (Avtor), ID Simčič, Marjan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (720,01 KB)
MD5: A2FEEB1D1135C9B2749113B7C9181C41

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prehrana, plavalci, mladostniki, energijske potrebe, energijska vrednost, dnevni vnos hranil, mikrohranila, makrohranila, energijski procesi, napor, vadba
Vrsta gradiva:Magistrsko delo
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Juvan]
Leto izida:2014
Št. strani:XI, 98, [4] f.
PID:20.500.12556/RUL-118809 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:612.3+613.2:797.2-053.6(043)=163.6
COBISS.SI-ID:815223 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1695
Število prenosov:120
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
JUVAN, Ana, 2014, Vrednotenje prehrane plavalcev mladostnikov z računalniškim programom : magistrsko delo (področje živilstva) [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : A. Juvan. [Dostopano 4 julij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=118809
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The evaluation of adolescent swimmers' nutrition by a computer program : M. Sc. Thesis
Ključne besede:nutrition, swimmers, adolescents, energy needs, nutritional values, dietary reference intakes, micronutrients, macronutrients, energy processes, physical exertion, exercise

Podobna dela

Podobna dela v RUL:Iščem podobna dela...Prosim, počakajte...
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Vpeljava interakcij posredovanih preko molekul topila v Poisson-Boltzmannovo teorijo
  2. Fotoluminiscenčne in električne lastnosti plastovitih stanatov Sr[spodaj](n+1)Sn[spodaj]nO3[spodaj](n+1)(n =[\neskončno], 1 in 2) dopiranih z lantanoidi
  3. Problem izomorfizma podgrafov ravninskih grafov
  4. Triangulacija ravninskih mnogokotnikov
  5. Določanje parametrov sušenja konzumnih jabolčnih krhljev

Nazaj