Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Optimizacija proizvodnje jabolčnega vina : magistrsko delo
ID
Somrak, Eva
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jug, Tjaša
(
Komentor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,79 MB)
MD5: AAD5DB472A7450900883D37ADE5666DC
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
sadna vina
,
jabolčno vino
,
alkoholna fermentacija
,
jabolčni koncentrat
,
kvasovke
,
hrana za kvasovke
,
kemijska analiza
,
kakovost jabolčnega vina
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[E. Somrak]
Leto izida:
2014
Št. strani:
XII, 65 f., [4] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118793
UDK:
663.31:582.282.23:641.1
COBISS.SI-ID:
4372344
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
2425
Število prenosov:
215
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
SOMRAK, Eva, 2014,
Optimizacija proizvodnje jabolčnega vina : magistrsko delo
[na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : E. Somrak. [Dostopano 22 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=118793
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Optimization of cider production : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
fruit wines
,
apple wines
,
cider
,
alcoholic fermentation
,
apple concentrates
,
yeast strains
,
yeast nutrients
,
physico-chemical analysis
,
quality of apple wines
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Genetic diversity of the yeasts in spontaneous fermentations of apple cider and their biotechnological potential
Optimization of acetic fermentation of cider
Population genomics of the indigenous Saccharomyces yeasts from cider
Impact of the copper ions on fermentation kinetics of different yeast strains and quality of young wine of Welshriesling [i. e. Welschriesling] variety
Fermentation characteristics of Saccharomyces and non-Saccharomyces wine yeasts
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?
Biotska raznovrstnost kvasovk povezanih s proizvodnjo jabolčnega vina
Biodiversitet i naturleg gjær i siderproduksjonen i Hardanger
Ko iz grešnega nastane pravo vino
Different Approaches in Cider Production
Nazaj