Podrobno

Optimizacija proizvodnje jabolčnega vina : magistrsko delo
ID Somrak, Eva (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jug, Tjaša (Komentor), ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,79 MB)
MD5: AAD5DB472A7450900883D37ADE5666DC

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadna vina, jabolčno vino, alkoholna fermentacija, jabolčni koncentrat, kvasovke, hrana za kvasovke, kemijska analiza, kakovost jabolčnega vina
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[E. Somrak]
Leto izida:2014
Št. strani:XII, 65 f., [4] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118793 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.31:582.282.23:641.1
COBISS.SI-ID:4372344 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:2425
Število prenosov:215
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
SOMRAK, Eva, 2014, Optimizacija proizvodnje jabolčnega vina : magistrsko delo [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : E. Somrak. [Dostopano 22 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=118793
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Optimization of cider production : M. Sc. Thesis
Ključne besede:fruit wines, apple wines, cider, alcoholic fermentation, apple concentrates, yeast strains, yeast nutrients, physico-chemical analysis, quality of apple wines

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Genetic diversity of the yeasts in spontaneous fermentations of apple cider and their biotechnological potential
  2. Optimization of acetic fermentation of cider
  3. Population genomics of the indigenous Saccharomyces yeasts from cider
  4. Impact of the copper ions on fermentation kinetics of different yeast strains and quality of young wine of Welshriesling [i. e. Welschriesling] variety
  5. Fermentation characteristics of Saccharomyces and non-Saccharomyces wine yeasts
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?
  2. Biotska raznovrstnost kvasovk povezanih s proizvodnjo jabolčnega vina
  3. Biodiversitet i naturleg gjær i siderproduksjonen i Hardanger
  4. Ko iz grešnega nastane pravo vino
  5. Different Approaches in Cider Production

Nazaj