Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Optimizacija proizvodnje jabolčnega vina : magistrsko delo
ID
Somrak, Eva
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jug, Tjaša
(
Komentor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,79 MB)
MD5: AAD5DB472A7450900883D37ADE5666DC
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
sadna vina
,
jabolčno vino
,
alkoholna fermentacija
,
jabolčni koncentrat
,
kvasovke
,
hrana za kvasovke
,
kemijska analiza
,
kakovost jabolčnega vina
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[E. Somrak]
Leto izida:
2014
Št. strani:
XII, 65 f., [4] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118793
UDK:
663.31:582.282.23:641.1
COBISS.SI-ID:
4372344
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
2276
Število prenosov:
207
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
SOMRAK, Eva, 2014,
Optimizacija proizvodnje jabolčnega vina : magistrsko delo
[na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : E. Somrak. [Dostopano 6 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=118793
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Optimization of cider production : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
fruit wines
,
apple wines
,
cider
,
alcoholic fermentation
,
apple concentrates
,
yeast strains
,
yeast nutrients
,
physico-chemical analysis
,
quality of apple wines
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Genetska raznolikost kvasovk iz spontanih fermentacij jabolčnega vina in njihov biotehnološki potencial
Optimizacija ocetnokislinske fermentacije jabolčnih vin
Populacijska genomika avtohtonih kvasovk rodu Saccharomyces iz jabolčnega vina
Vpliv bakrovih ionov na fermentacijsko kinetiko različnih sevov kvasovk in kakovost pridelanih mladih vin sorte laški rizling
Fermentacijske lastnosti Saccharomyces in ne-Saccharomyces vinskih kvasovk
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?
Biotska raznovrstnost kvasovk povezanih s proizvodnjo jabolčnega vina
Biodiversitet i naturleg gjær i siderproduksjonen i Hardanger
Ko iz grešnega nastane pravo vino
Različni pristopi pri pridelavi jabolčnega vina
Nazaj