Podrobno

Optimizacija proizvodnje jabolčnega vina : magistrsko delo
ID Somrak, Eva (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jug, Tjaša (Komentor), ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,79 MB)
MD5: AAD5DB472A7450900883D37ADE5666DC

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadna vina, jabolčno vino, alkoholna fermentacija, jabolčni koncentrat, kvasovke, hrana za kvasovke, kemijska analiza, kakovost jabolčnega vina
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[E. Somrak]
Leto izida:2014
Št. strani:XII, 65 f., [4] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118793 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.31:582.282.23:641.1
COBISS.SI-ID:4372344 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:2276
Število prenosov:207
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
SOMRAK, Eva, 2014, Optimizacija proizvodnje jabolčnega vina : magistrsko delo [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : E. Somrak. [Dostopano 6 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=118793
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Optimization of cider production : M. Sc. Thesis
Ključne besede:fruit wines, apple wines, cider, alcoholic fermentation, apple concentrates, yeast strains, yeast nutrients, physico-chemical analysis, quality of apple wines

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Genetska raznolikost kvasovk iz spontanih fermentacij jabolčnega vina in njihov biotehnološki potencial
  2. Optimizacija ocetnokislinske fermentacije jabolčnih vin
  3. Populacijska genomika avtohtonih kvasovk rodu Saccharomyces iz jabolčnega vina
  4. Vpliv bakrovih ionov na fermentacijsko kinetiko različnih sevov kvasovk in kakovost pridelanih mladih vin sorte laški rizling
  5. Fermentacijske lastnosti Saccharomyces in ne-Saccharomyces vinskih kvasovk
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?
  2. Biotska raznovrstnost kvasovk povezanih s proizvodnjo jabolčnega vina
  3. Biodiversitet i naturleg gjær i siderproduksjonen i Hardanger
  4. Ko iz grešnega nastane pravo vino
  5. Različni pristopi pri pridelavi jabolčnega vina

Nazaj