Podrobno

Vpliv dodatka ksantohumola na zmanjšanje tvorbe produktov Maillardove reakcije v sekljancih : magistrsko delo
ID Janžekovič, Nina (Avtor), ID Polak, Tomaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Demšar, Lea (Komentor), ID Cigić, Blaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (810,63 KB)
MD5: 2B92931F2C2E700939D1BD80D9F1D604

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:goveje meso, mesni izdelki, goveji sekljanci, rastlinski ekstrakti, ekstrakt hmelja, antioksidanti, fenolne spojine, ksantohumol, Maillardova reakcija, heterociklični aromatski amini
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[N. Janžekovič]
Leto izida:2015
Št. strani:IX, 60 f.
PID:20.500.12556/RUL-118782 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.514.5:641.526:547.554:547.56
COBISS.SI-ID:4546680 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:1380
Število prenosov:161
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
JANŽEKOVIČ, Nina, 2015, Vpliv dodatka ksantohumola na zmanjšanje tvorbe produktov Maillardove reakcije v sekljancih : magistrsko delo [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : N. Janžekovič. [Dostopano 17 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=118782
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The effects of adding xanthohumol on the decrease of the formation of Maillard reaction products in minced beef : M. Sc. Thesis
Ključne besede:beef meat, meat products, beef patties, plant extracts, hop extract, antioxidants, phenolic compounds, xanthohumol, Maillard reaction, heteroyclic aromatic amines

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Analiza EST klonov križancev Coffea arabica x Coffea canephora in Coffea canephora x Coffea congensis
  2. Collection and genetic characterization of Vitis vinifera 'Žilavka' by microsatellites and AFLP markers
  3. Genetska pogojenost ekspresije selenoproteinov
  4. Mutageno tretiranje povzroča visoko variabilnost transpozonov pri ječmenu (Hordeum vulgare L.))
  5. Somatic embryogenesis and plantlet regeneration from nucleus tissues of Local orange (Citrus sinensis (L.) Osbeck)
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Ekspresija glikanov na površini intestinalnih epitelnih celic
  2. Genetska napoved prihodnosti
  3. Molecular physiology of P2X[sub]3 receptors
  4. G-Quadruplex Nucleic Acids
  5. Production of unique naturally immobilized starter

Nazaj