izpis_h1_title_alt

Analiza proteoma pivskih kvasovk Saccharomyces pastorianus zaporednih šarž fermentacij : magistrsko delo
Ciber, Nataša (Avtor), Jamnik, Polona (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Vodovnik, Maša (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (4,06 MB)
MD5: B4F98663C1291ADEC41412213484A49E
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pivske kvasovke, Saccharomyces pastorianus, proteomika, zaporedne šarže fermentacije, diferencialno izraženi proteini, stresni proteini, glikolitični encimi
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2016
Založnik:[N. Ciber]
Št. strani:XIV, 64 f., [12] f. pril.
UDK:663.123:582.282.23:577.12
COBISS.SI-ID:4676216 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:82
Število prenosov:34
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Proteome analysis of brewer's yeast Saccharomyces pastorianus during subsequent serial fermentation : M. Sc. Thesis
Ključne besede:brewer's yeast, Saccharomyces pastorianus, proteomics, serial batch fermentation, differentially expressed proteins, stress proteins, glycolytic enzymes

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj