Podrobno

Knot quandle decompositions
ID Cattabriga, Alessia (Avtor), ID Horvat, Eva (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (727,54 KB)
MD5: 065AD14FFD4E42192971C5E6AC94FFC6

Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Članek v reviji
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:PEF - Pedagoška fakulteta
Leto izida:2020
Št. strani:1 spletni vir (1 datoteka PDF (22 str.))
Številčenje:Vol. 17, issue 3
PID:20.500.12556/RUL-116717 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:51
ISSN pri članku:1660-5454
DOI:10.1007/s00009-020-01530-6 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:17345795 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:05.06.2020
Število ogledov:1477
Število prenosov:493
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
CATTABRIGA, Alessia in HORVAT, Eva, 2020, Knot quandle decompositions. Mediterranean journal of mathematics [na spletu]. 2020. Vol. 17, no. 3. [Dostopano 5 julij 2025]. DOI 10.1007/s00009-020-01530-6. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=116717
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Mediterranean journal of mathematics
Skrajšan naslov:Mediterr. j. math.
Založnik:Birkhäuser Verlag AG
ISSN:1660-5454
COBISS.SI-ID:513215257 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vozli

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Sugars and organic acids content in different organs of pear (Pyrus communis L.)
  2. Contents of sugars and organic acids in the cultivars of peach (Prunus persica L.) and nectarine (Prunus persica var. nucipersica Schneid.)
  3. Quantity and quality of pear (Pyrus communis L.) cvs. 'Williams' and 'Conference' after thinning with ammonium thiosulfate
  4. Organic acids and sugars of pear (Pyrus communis L.)
  5. The correlation of the pear (Pyrus communis L.) cv. `Williams` yield quality to the foliar nutrition and water regime
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Sugar and Organic Acis Content in Elderberry Flowers and Fruits
  2. Sugar and Organic Acid Contents in Fruits of Different Raspberry Genotypes (Rubus idaeus L.)
  3. Validation of an HPLC method for determining of organic acids and sugars in wine

Nazaj