Podrobno

Vsebnost kovin (Cd, Zn, Pb, Cu) v izbranih aromatičnih in zdravilnih zeliščih : diplomsko delo
ID Peklenk, Tjaša (Avtor), ID Zupan, Marko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,95 MB)
MD5: 721298F9B79278E54E7937E60B7C6FEC

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kemija tal, težke kovine, tla, aromatične rastline, zdravilna zelišča, baker, svinec, cink
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Peklenk]
Leto izida:2014
Št. strani:XIII, 46, [8] f.
PID:20.500.12556/RUL-115529 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:633.8:635.7:543.621:546.4/.8(043.2)
COBISS.SI-ID:7978873 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:26.04.2020
Število ogledov:11396
Število prenosov:240
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
PEKLENK, Tjaša, 2014, Vsebnost kovin (Cd, Zn, Pb, Cu) v izbranih aromatičnih in zdravilnih zeliščih : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : T. Peklenk. [Dostopano 13 julij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=115529
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Metal content (Cd, Zn, Pb, Cu) in selected aromatic and medicinal herbs
Ključne besede:pedology, soil chemistry, heavy metals, aromatic plants, medicinal plants, zinc, lead, cadmium, copper

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. ǂThe ǂcourse of malolactic fermentation in grape must and wine
  2. Starter cultures for the production of mild yoghurt
  3. Fermentation characteristics of wine yeasts and lactic acid bacteria
  4. Effect of biogenic amines from food on human brain
  5. Lactic acid fermentation of algae
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Determination of biogenic amine-forming potential of naturally occuring lactic acid bacteria (LAB) strains isolated from the grapes of Vitis vinifera cv. Refošk grape variety
  2. Preliminarni rezultati študije mlečnokislinskih bakterij povezanih z vinom Teran
  3. Ko iz grešnega nastane pravo vino
  4. Rezultati študije mlečnokislinskih bakterij, povezanih z vinom teran
  5. Determination of biogenic amines formation by autochthonous lactic acid bacteria from ‘Refošk’ grapes using different analytical methods

Nazaj