Podrobno

Področje vodenja v modelu poslovne odličnosti (EFQM) : diplomsko delo
ID Kolar, Matej (Avtor), ID Rus, Andrej (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska/pdfs/kolar-matej.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FDV - Fakulteta za družbene vede
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Kolar]
Leto izida:2009
Št. strani:58 f.
PID:20.500.12556/RUL-11320 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:005.336.3(043.2)
COBISS.SI-ID:28237149 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:4707
Število prenosov:281
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOLAR, Matej, 2009, Področje vodenja v modelu poslovne odličnosti (EFQM) : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Kolar. [Dostopano 5 julij 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska/pdfs/kolar-matej.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Sugars and organic acids content in different organs of pear (Pyrus communis L.)
  2. Contents of sugars and organic acids in the cultivars of peach (Prunus persica L.) and nectarine (Prunus persica var. nucipersica Schneid.)
  3. Quantity and quality of pear (Pyrus communis L.) cvs. 'Williams' and 'Conference' after thinning with ammonium thiosulfate
  4. Organic acids and sugars of pear (Pyrus communis L.)
  5. The correlation of the pear (Pyrus communis L.) cv. `Williams` yield quality to the foliar nutrition and water regime
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Sugar and Organic Acis Content in Elderberry Flowers and Fruits
  2. Sugar and Organic Acid Contents in Fruits of Different Raspberry Genotypes (Rubus idaeus L.)
  3. Validation of an HPLC method for determining of organic acids and sugars in wine

Nazaj