Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Področje vodenja v modelu poslovne odličnosti (EFQM) : diplomsko delo
ID
Kolar, Matej
(
Avtor
),
ID
Rus, Andrej
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska/pdfs/kolar-matej.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FDV - Fakulteta za družbene vede
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Kolar]
Leto izida:
2009
Št. strani:
58 f.
PID:
20.500.12556/RUL-11320
UDK:
005.336.3(043.2)
COBISS.SI-ID:
28237149
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
4707
Število prenosov:
281
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
KOLAR, Matej, 2009,
Področje vodenja v modelu poslovne odličnosti (EFQM) : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Kolar. [Dostopano 5 julij 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska/pdfs/kolar-matej.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Sugars and organic acids content in different organs of pear (Pyrus communis L.)
Contents of sugars and organic acids in the cultivars of peach (Prunus persica L.) and nectarine (Prunus persica var. nucipersica Schneid.)
Quantity and quality of pear (Pyrus communis L.) cvs. 'Williams' and 'Conference' after thinning with ammonium thiosulfate
Organic acids and sugars of pear (Pyrus communis L.)
The correlation of the pear (Pyrus communis L.) cv. `Williams` yield quality to the foliar nutrition and water regime
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Sugar and Organic Acis Content in Elderberry Flowers and Fruits
Sugar and Organic Acid Contents in Fruits of Different Raspberry Genotypes (Rubus idaeus L.)
Validation of an HPLC method for determining of organic acids and sugars in wine
Nazaj