Podrobno

Vpliv biološkega razkisa na kakovost vina merlot : diplomsko delo
ID Vidmar, Pavel (Avtor), ID Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Rusjan, Denis (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (929,37 KB)
MD5: EED54BD73D616A93E13A115ABB5461C7
PID: 20.500.12556/rul/45d9c761-febe-4770-8eca-a577629c1775

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vina, merlot, biološki razkis, selekcionirane kulture, mlečnokislinske bakterije, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[P. Vidmar]
Leto izida:2012
Št. strani:XII, 39 f.
PID:20.500.12556/RUL-1090 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.8:663.251(043.2)
COBISS.SI-ID:7161209 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2525
Število prenosov:515
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
VIDMAR, Pavel, 2012, Vpliv biološkega razkisa na kakovost vina merlot : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : P. Vidmar. [Dostopano 6 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=1090
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:wine, malolactic fermentation, lactic bacteria, physical-chemical characteristics, sensory characteristics

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Trg z grozdjem in vinom v Sloveniji in Evropski uniji
  2. Trg z grozdjem in vinom v luči pristopa Slovenije k Evropski uniji
  3. Biološki razkis vina
  4. Marketing vinske ceste
  5. Promocija slovenskih vin
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Mg and K against bunch stem necrosys
  2. Stabilnost klorantraniliprola v vinogradu
  3. Možnosti zmanjšanja kisline v vinu pri sorti Vitis vinifera L. cv. šipon
  4. Vpliv načina vinifikacije na kakovost vina cv. 'Modri pinot'
  5. Vpliv interaktivnih kvasovk na fizikalno-kemijsko sestavo in kakovost rdečega vina 'Merlot'

Nazaj