Podrobno

Vpliv biološkega razkisa na kakovost vina merlot : diplomsko delo
ID Vidmar, Pavel (Avtor), ID Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Rusjan, Denis (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (929,37 KB)
MD5: EED54BD73D616A93E13A115ABB5461C7
PID: 20.500.12556/rul/45d9c761-febe-4770-8eca-a577629c1775

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vina, merlot, biološki razkis, selekcionirane kulture, mlečnokislinske bakterije, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[P. Vidmar]
Leto izida:2012
Št. strani:XII, 39 f.
PID:20.500.12556/RUL-1090 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.8:663.251(043.2)
COBISS.SI-ID:7161209 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2565
Število prenosov:515
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
VIDMAR, Pavel, 2012, Vpliv biološkega razkisa na kakovost vina merlot : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : P. Vidmar. [Dostopano 23 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=1090
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:wine, malolactic fermentation, lactic bacteria, physical-chemical characteristics, sensory characteristics

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Motivacija za širjenje elektronskih govoric od ust do ust
  2. Gverilski marketing
  3. (Ne)zmožnost vpliva marketinga na stališča potrošnikov do okolju prijaznih izdelkov
  4. Slikovna zdravstvena opozorila na tobačnih izdelkih
  5. Razkorak med namero in izvedbo etičnega nakupa
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Načrtovanje medijev
  2. Oglaševanje v McDonald's Slovenija

Nazaj