Podrobno

Analiza gastronomske ponudbe v turistični regiji Mediteranska Slovenija : zaključna strokovna naloga visoke poslovne šole
ID Grgič, Diana (Avtor), ID Bratec, Miha (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/vps_diplome/grgic927.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Slovenija, regije, Primorska, turizem, trajnostni razvoj, varstvo okolja, mednarodne primerjave
Vrsta gradiva:Zaključna naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[D. Grgič]
Leto izida:2018
Št. strani:II, 20, 2 str.
PID:20.500.12556/RUL-107258 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:338.48
COBISS.SI-ID:24959974 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.04.2019
Število ogledov:1585
Število prenosov:133
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
GRGIČ, Diana, 2018, Analiza gastronomske ponudbe v turistični regiji Mediteranska Slovenija : zaključna strokovna naloga visoke poslovne šole [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : D. Grgič. [Dostopano 24 julij 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/vps_diplome/grgic927.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The analysis of gastronomic offer in touristic region Mediterranean Slovenia
Ključne besede:Slovenia, regions, Primorje area, tourism, sustainable development, environmental protection, international comparisons

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Usoda serijskega morilca
  2. Patološki narcizem na področju Facebooka in fitnesa
  3. V iskanju sreče skozi medikalizacijo
  4. Tako je govoril že Zaratustra
  5. iDollatorji
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Patološki lažnivec
  2. Potravmatske stresne motnje udeležencev prometnih nesreč
  3. Stres pri tolmačenju na Nürnberških procesih
  4. Stres pri delu
  5. Osebno zadovoljstvo javnih uslužbencev z delom

Nazaj