Podrobno

Analiza gastronomske ponudbe v turistični regiji Mediteranska Slovenija : zaključna strokovna naloga visoke poslovne šole
ID Grgič, Diana (Avtor), ID Bratec, Miha (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/vps_diplome/grgic927.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Slovenija, regije, Primorska, turizem, trajnostni razvoj, varstvo okolja, mednarodne primerjave
Vrsta gradiva:Zaključna naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[D. Grgič]
Leto izida:2018
Št. strani:II, 20, 2 str.
PID:20.500.12556/RUL-107258 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:338.48
COBISS.SI-ID:24959974 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.04.2019
Število ogledov:1588
Število prenosov:133
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
GRGIČ, Diana, 2018, Analiza gastronomske ponudbe v turistični regiji Mediteranska Slovenija : zaključna strokovna naloga visoke poslovne šole [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : D. Grgič. [Dostopano 24 julij 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/vps_diplome/grgic927.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The analysis of gastronomic offer in touristic region Mediterranean Slovenia
Ključne besede:Slovenia, regions, Primorje area, tourism, sustainable development, environmental protection, international comparisons

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Application of BIM for bridge monitoring
  2. Automated BIM-based model checking workflows with exchange information requirements
  3. BIM automation for the design of building services
  4. Planning and prototyping digital twin for educational building
  5. Analysis on the use of BIM at the Brežice bypass design
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Zagotavljanje kakovosti v gradbeništvu - projektiranju

Nazaj