Podrobno

Analiza gastronomske ponudbe v turistični regiji Mediteranska Slovenija : zaključna strokovna naloga visoke poslovne šole
ID Grgič, Diana (Avtor), ID Bratec, Miha (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/vps_diplome/grgic927.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Slovenija, regije, Primorska, turizem, trajnostni razvoj, varstvo okolja, mednarodne primerjave
Vrsta gradiva:Zaključna naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[D. Grgič]
Leto izida:2018
Št. strani:II, 20, 2 str.
PID:20.500.12556/RUL-107258 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:338.48
COBISS.SI-ID:24959974 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.04.2019
Število ogledov:1557
Število prenosov:133
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
GRGIČ, Diana, 2018, Analiza gastronomske ponudbe v turistični regiji Mediteranska Slovenija : zaključna strokovna naloga visoke poslovne šole [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : D. Grgič. [Dostopano 7 julij 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/vps_diplome/grgic927.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The analysis of gastronomic offer in touristic region Mediterranean Slovenia
Ključne besede:Slovenia, regions, Primorje area, tourism, sustainable development, environmental protection, international comparisons

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv procesnih parametrov na mehanske lastnosti jekla VCNMO200
  2. Vpliv procesnih parametrov na mehanske lastnosti zlitine EN AW-3003
  3. Vpliv procesnih parametrov na mehanske lastnosti hladno valjanega traka iz zlitine EN AW 8021B
  4. Vpliv procesnih parametrov na lasersko strukturiranje površine Ti-6Al-4V
  5. Vpliv sestave in procesnih parametrov na stabilnost gela ksantana
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Vpliv procesnih parametrov na lastnosti alginatnih aerogelov
  2. Vpliv procesnih parametrov na kakovost drsnega obroča
  3. Vpliv procesnih parametrov na kakovost in obstojnost ekstrakta ameriškega slamnika (Echinacea purpurea)
  4. Vpliv procesnih parametrov na ekstrakcijo makrolid laktamov iz fermentacijske brozge s toluenom
  5. Eksperimentalno preučevanje vpliva procesnih parametrov na koncentracijske profile pri aciliranju simetričnega diola s karboksilno kislino ob prisotnosti kislinskega katalizatorja

Nazaj