Podrobno

Preizkus uporabe lidarskih posnetkov za ocenjevanje območij pozidanih površin v Ljubljani : zaključna seminarska naloga
ID Štefanič, Kaja (Avtor), ID Krevs, Marko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (10,90 MB)
MD5: 39925F958A58905C04C811FFE954F407

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:zaključne seminarske naloge, geografske diplome, geografski informacijski sistemi, daljinsko zaznavanje, raba tal v mestih, Ljubljana, Slovenija
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FF - Filozofska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Štefanič]
Leto izida:2018
Št. strani:76 str.
PID:20.500.12556/RUL-104912 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:911.375:528.8(497.451.1)
COBISS.SI-ID:67769442 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:16.10.2018
Število ogledov:1973
Število prenosov:214
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ŠTEFANIČ, Kaja, 2018, Preizkus uporabe lidarskih posnetkov za ocenjevanje območij pozidanih površin v Ljubljani : zaključna seminarska naloga [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : K. Štefanič. [Dostopano 31 marec 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=104912
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:geographic information systems, remote sensing, urban land use, Slovenia

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Antioxidant activity of germinated spelt
  2. Germinated buckwheat
  3. Podaljševanje trajnosti kruha z mikrovalovi
  4. Determination of selected physico-chemical parameters of buckwheat honey
  5. Antimicrobial activity of phenolic extracts from grape pomace
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Isolation of biologically active compounds from bilberries (Vaccinium myrtillus L.)
  2. THE CONTENT OF PHENOLIC COMPOUNDS IN FRUIT AND HERBAL BEVERAGES
  3. Extraction and analysis of bioactive compounds from oats
  4. Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
  5. EXTRACTION OF PHENOLIC COMPOUNDS FROM MULBERRY FRUIT

Nazaj