Podrobno

Daljinsko zaznavanje izbranih drevesnih vrst z uporabo večspektralnih posnetkov Landsat in hiperspektralnih posnetkov Hyperion : zaključna seminarska naloga
ID Štaut, Lenart (Avtor), ID Krevs, Marko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (5,04 MB)
MD5: 3BF713F9F93136D763514760D7A110FC

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:zaključne seminarske naloge, geografske diplome, daljinsko zaznavanje, digitalna kartografija, drevesne vrste, Slovenija
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FF - Filozofska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[L Štaut]
Leto izida:2018
Št. strani:46 str.
PID:20.500.12556/RUL-104911 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:528.8:582.09(497.4)
COBISS.SI-ID:67790178 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:16.10.2018
Število ogledov:1606
Število prenosov:289
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ŠTAUT, Lenart, 2018, Daljinsko zaznavanje izbranih drevesnih vrst z uporabo večspektralnih posnetkov Landsat in hiperspektralnih posnetkov Hyperion : zaključna seminarska naloga [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : L Štaut. [Dostopano 31 marec 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=104911
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:remote sensing, digital cartography, tree species, Slovenia

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Antioxidant activity of germinated spelt
  2. Germinated buckwheat
  3. Podaljševanje trajnosti kruha z mikrovalovi
  4. Determination of selected physico-chemical parameters of buckwheat honey
  5. Antimicrobial activity of phenolic extracts from grape pomace
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Isolation of biologically active compounds from bilberries (Vaccinium myrtillus L.)
  2. THE CONTENT OF PHENOLIC COMPOUNDS IN FRUIT AND HERBAL BEVERAGES
  3. Extraction and analysis of bioactive compounds from oats
  4. Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
  5. EXTRACTION OF PHENOLIC COMPOUNDS FROM MULBERRY FRUIT

Nazaj