Ključne besede: zelenjava, hidroponsko gojenje, talno gojenje, prehranska vrednost, zelena solata, paradižnik, vsebnost suhe snovi, vsebnost vode, vsebnost pepela, vsebnost beljakovin, vsebnost skupnih maščob, maščobnokislinska sestava, prehranska vlaknina, vitamin CCelotno besedilo (datoteka, 652,74 KB)
Ključne besede: vzgojena solata, hidroponsko gojenje, zelena solataCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: patogene bakterije, Listeria monocytogenes, Escherichia coli, adhezija bakterij, mikrobiota, zelena solata, Lactuca sativa L., kemijske analize, inokulacija, kontaminacija površin, izpiranjeCelotno besedilo (datoteka, 2,27 MB)
Ključne besede: Clostridium difficile, zelenjava, krompir, zelena solata, ingver, PCR-ribotipCelotno besedilo (datoteka, 3,33 MB)
Ključne besede: zelena solata, naravno prisotne bakterije, Listeria innocua, adhezija bakterij, lovor, Laurus nobilis, eterično olje, hidrolatCelotno besedilo (datoteka, 1,32 MB)
Ključne besede: živilska mikrobiologija, varnost živil, zelena solata, Lactuca sativa L., mikrobiota solate, adhezija, Listeria monocytogens, Escherichia coli, aerobne mezofilne bakterije, kvasovke, plesni, način pridelave, skladiščenje, kakovost živilCelotno besedilo (datoteka, 2,34 MB)