1. Change of textural properties of tomatoes due to storage and storage temperaturesTomaž Požrl, Dragan Žnidarčič, Mirela Kopjar, Janez Hribar, Marjan Simčič, 2010, izvirni znanstveni članek Ključne besede: skladiščenje zelenjave, paradižnik, Lycopersicon esculentum, tekstura paradižnika, barva paradižnika, tomatoes, Lycopersicon esculentum, texture of tomatoes, colour of tomatoes, storage vegetables Celotno besedilo (povezava drugam) |
2. Accreditation of the analytical method used for nitrate determination in vegetablesDragan Žnidarčič, Veronika Kmecl, 2015, izvirni znanstveni članek Ključne besede: zelenjava, nitrati, analizne metode, kontinuivna pretočna metoda, akreditacija, vrtnine, Slovenija, vegetables, nitrates, validations, accreditation, continuous flow method, CFA, Slovenia Celotno besedilo (povezava drugam) |
3. Vpliv onesnaženja na okolje bivanja ter ocena izpostavljenosti potencialno strupenim elementom doma pridelane hrane (SV B.J.R. Makedonija)Sandra Hamler, 2017, magistrsko delo Ključne besede: PTE, contamination, vegetables, helath risk, Pb-Zn mine, Zletova, Sasa Celotno besedilo (datoteka, 1,54 MB) |
4. The frequency of fruit and vegetables consumption and the frequency of vitamin and mineral supplements consumption among studentsTamara Karoli, Barbara Rednak, Borut Poljšak, 2010, izvirni znanstveni članek Ključne besede: nutrition, research, fruit, vegetables, vitamin supplement, mineral supplement, student Celotno besedilo (datoteka, 735,19 KB) Gradivo ima več datotek! Več... |
5. A snapshot of European children’s eating habitsJulianne Williams, Gregor Starc, 2020, izvirni znanstveni članek Ključne besede: nutrition, child, obesity, surveillance, health, noncommunicable diseases, children, fruit, vegetables, soft drinks Celotno besedilo (datoteka, 1,22 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
6. Impact of water temperature on seedling quality parameters in Lactuca sativa L., Solanum lycopersicum L., and Brassica oleracea var. gongylodes L.Tilen Zamljen, Ana Slatnar, 2024, izvirni znanstveni članek Ključne besede: abiotic stress, cultivation, growth and development, vegetables, water Celotno besedilo (datoteka, 1,05 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |