Ključne besede: prehrana dojenčka, specialne mlečne formule, kemijska sestava, vsebnost sladkorjev, senzorična analiza, sladkostCelotno besedilo (datoteka, 2,10 MB)
Ključne besede: dojenčki, prehrana dojenčkov, mlečne formule, vsebnost sladkorjev, sladkost, senzorična analizaCelotno besedilo (datoteka, 2,04 MB)
Ključne besede: sladkor, sadni nektarji, jabolčni nektar, sadni jogurti, borovničev jogurt, vsebnost sladkorjev, senzorične lastnosti, sladkost, kislost, potrošnikiCelotno besedilo (datoteka, 679,77 KB)
Ključne besede: sladila, 6-n-propiltiouracil, senzorična analiza, relativna sladkost, zaznava okusa, sladkor, sirupi, umetna sladila, intenzivna sladila, hranilna sladilaCelotno besedilo (datoteka, 1,19 MB)
Ključne besede: modelne raztopine sladil, cikloheksilsulfaminska kislina, ciklamati, alkalijske soli, vodne raztopine, fizikalnokemijske lastnosti, gostota, viskoznost, termodinamske funkcije, hidratacijska števila, relativna sladkostCelotno besedilo (datoteka, 902,09 KB)