1. Kakovostni parametri zorenih vin na kvasovkahAnja Planinc, 2011, diplomsko delo Ključne besede: vino, bela vina, rdeča vina, zorenje vina na drožeh, sur lies, kemijska sestava vina, fizikalno-kemijske lastnosti, antiokisidativni potencial, višji alkoholi, aromatične hlapne spojine, kromatografske metode, senzorične lastnosti Celotno besedilo (datoteka, 1,64 MB) |
|
|
4. Ocena tveganja vnosa kadmija z vrtninami na lokalno prebivalstvo Mestne občine CeljePetra Karo Bešter, 2013, doktorska disertacija Ključne besede: onesnaženost tal, onesnaženost vrtnin, kadmij, bučke, paradižnik, zelje, čebula, zgodnji krompir, korenček, rdeča pesa, endivija, radič, regresijski modeli, zaužitje vrtnin, vnos v človeka, ocena tveganja, referenčni odmerek, koeficient tveganja, Mestna občina Celje Celotno besedilo (datoteka, 5,41 MB) |
|
|
7. Elektronski sistem za kalibracijo pulznega oksimetraJAKA TOMŠIČ, 2014, diplomsko delo/naloga Ključne besede: oksimeter, pulzna oksimetrija, kalibracija, kalibrator, fotopletizmograf, moduliran LED signal, rdeča in infrardeča valovna dolžina, digitalni potenciometer Celotno besedilo (datoteka, 2,29 MB) |
|
9. Kakovost debel v prebiralnih in enomernih gozdovih jelke in smrekeMarijan Kotar, 2006, izvirni znanstveni članek Ključne besede: kakovost debel, Picea abies Karst., smreka, Abies alba Mill., jelka, obvejevanje, mokro srce, rdeča trohnoba, vejnatost, grčavost Celotno besedilo (povezava drugam) |
10. Sandalovina - terminologija, etimologija, lastnosti in rabaNiko Torelli, 2001, pregledni znanstveni članek Ključne besede: sandalovina, prava sandalovina, bela sandalovina, rdeča sandalovina, Santalum album, Pterocarpus santalinus, terminologija, etimologija, anatomija, lastnosti, raba Celotno besedilo (povezava drugam) Gradivo ima več datotek! Več... |