1. Pregled pridelave sorte 'Rebula' (Vitis vinifera L.) v vinorodnem okolišu Goriška brdaKsenija Kavčič, 2007, diplomsko delo Ključne besede: vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera, Rebula, pridelava, vinogradi, Goriška brda Celotno besedilo (datoteka, 445,66 KB) |
2. Proučevanje tipov sorte 'Vitovska grganja' (Vitis vinifera L.) v vinorodni deželi PrimorskaKristina Grmek, 2007, diplomsko delo Ključne besede: vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera, Vitovska grganja, avtohtona sorta, pridelava, gojitvene oblike, vinogradi, kakovost, sladkorji, organske kisline, Kras, Vipavska dolina, Primorska Celotno besedilo (datoteka, 615,47 KB) |
|
4. Pomološke lastnosti sort jablan (Malus domestica Borkh.) primernih za ekološko pridelavoIrena Črček, 2007, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, jablana, Malus domestica, ekološka pridelava, sladkorji, organske kisline, fenoli, razvoj, rastlinske sorte, sortne značilnosti Celotno besedilo (datoteka, 262,20 KB) |
|
6. Ekološko kmetijstvo v Koroški regijiBlaž Rednak, 2008, diplomsko delo Ključne besede: ekološko kmetijstvo, ekološke kmetije, dejavnost, pridelava, domače živali, vzgoja živali, Koroška, anketa Celotno besedilo (datoteka, 786,72 KB) |
|
8. Varstvo vinske trte v integrirani pridelavi grozdja v SlovenijiJanez Ribič, 2009, diplomsko delo Ključne besede: vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera, varstvo rastlin, bolezni rastlin, škodljivci rastlin, integrirana pridelava, Slovenija Celotno besedilo (datoteka, 332,09 KB) |
9. Možnosti razvoja intenzivnega sadjarstva v občini KranjAleksandra Kuhar, 2009, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, razvoj, Kranj, Slovenija, pridelava sadja, naravni pogoji, sadne vrste Celotno besedilo (datoteka, 6,75 MB) |
10. Primerjava vsebnosti fenolnih snovi v listih in plodovih sort jablane (Malus domestica Borkh.) iz integrirane in ekološke pridelaveTanja Smukovič, 2010, diplomsko delo Ključne besede: Malus domestica Borkh., sadjarstvo, jablane, fenolne spojine, sorte, kemična sestava, sekundarni metaboliti, integrirana pridelava, ekološka pridelava, fenoli Celotno besedilo (datoteka, 745,05 KB) |