1. Obnova svinčevo-kislinskih baterijALJAŽ POTOČNIK, 2016, diplomsko delo Ključne besede: Ključne besede: Svinčevo-kislinske baterije, akumulator, obnova, aditiv, življenjska doba, desulfatizacija, regeneracija, žveplena kislina, podaljšanje življenjske dobe. Celotno besedilo (datoteka, 4,00 MB) |
|
3. Poskusno delo v zakonodaji in praksiMatej Vošner, 2018, magistrsko delo/naloga Ključne besede: poskusno delo, podaljšanje, odpoved, pisna ocena, ZDR-1, predhodni preizkus znanja, zagovor, odpravnina, razvoj, predlog EU direktive Celotno besedilo (datoteka, 950,30 KB) |
|
|
6. Skuta - mlečni izdelek iz skupine svežih sirovNina Justin, 2020, diplomsko delo Ključne besede: mlečni izdelki, sveži siri, skuta, tehnološki postopki, koagulacija, kislinska koagulacija, serumski proteini, podaljšanje obstojnosti Celotno besedilo (datoteka, 1,13 MB) |
7. Uporaba hladne plazme za obdelavo sadnih sokovKlara Kozamernik, 2020, diplomsko delo Ključne besede: sadni sokovi, podaljšanje obstojnosti, netermične metode, hladna plazma, inaktivacija mikroorganizmov, vitamin C, hranilna vrednost, senzorične lastnosti Celotno besedilo (datoteka, 893,68 KB) |