|
2. Analiza trendov v živilskopredelovalni industriji po vstopu Slovenije v Evropsko unijoVesna Marinko, 2007, diplomsko delo Ključne besede: EU, Slovenija, predelovalna industrija, živilska industrija, agrarna politika, industrijska politika, trgovanje, uspešnost poslovanja, trendi, case study, Perutnina Ptuj, Ljubljanske mlekarne Celotno besedilo (povezava drugam) |
3. Krizno komuniciranjeBiljana Bartulac, 2009, diplomsko delo Ključne besede: Slovenija, živinoreja, podjetje, Perutnina Ptuj, poslovanje podjetja, uspešnost poslovanja, krize, odnosi z javnostjo, komuniciranje, tisk Celotno besedilo (povezava drugam) |
4. Analiza trga perutninskega mesa in mesnih izdelkov na slovenskem trguMarina Panić, 2010, diplomsko delo Ključne besede: Slovenija, živilska industrija, industrijsko podjetje, Perutnina Ptuj, poslovno okolje, tehnologija, trženje, strategija, poslovno komuniciranje Celotno besedilo (povezava drugam) |
5. Krizno komuniciranjeČrtomir Goznik, 2010, diplomsko delo Ključne besede: Slovenija, živilska industrija, industrijsko podjetje, Perutnina Ptuj, poslovanje podjetja, uspešnost poslovanja, krize, komuniciranje, primeri Celotno besedilo (povezava drugam) |
6. Adenovirusi pri pticah v SlovenijiMarko Zadravec, 2012, doktorska disertacija Ključne besede: ptice, perutnina, adenovirusi, infekcije, epidemiologija, klasifikacija, verižna reakcija s polimerazo, filogenija, Slovenija, disertacije Celotno besedilo (povezava drugam) |
7. Model učeče se organizacije na primeru podjetja Perutnina PtujDenis Perič, 2012, diplomsko delo Ključne besede: Slovenija, živilska industrija, industrijsko podjetje, Perutnina ptuj, poslovanje podjetja, uspešnost poslovanja, učeča se organizacija, ankete, analiza Celotno besedilo (povezava drugam) |
8. Marketinški odnos med oglaševalsko agencijo in oglaševalcemKlemen Oštir Sedej, 2016, diplomsko delo Ključne besede: trženje, oglaševanje, agencije, sodelovanje, podjetje, živilska industrija, Perutnina Ptuj, poslovno komuniciranje, strategija, analiza Celotno besedilo (povezava drugam) |
9. Effects of two probiotic additives containing Bacillus spores on carcass characteristics, blood lipids and cecal volatile fatty acids in meat type chickensRok Novak, Bojana Bogovič Matijašić, Dušan Terčič, Matjaž Červek, Gregor Gorjanc, Antonija Holcman, Alenka Levart, Irena Rogelj, 2011, izvirni znanstveni članek Ključne besede: perutnina, pitovni piščanci, meso, prehrana živali, probiotiki, Bacillus, krvne maščobe, prebavila, hlapne maščobne kisline Celotno besedilo (povezava drugam) |
10. Vpliv dodatka naravnih in sintetičnih antioksidantov na oksidativno stabilnost krme za pitovne piščanceJure Podobnik, 2017, magistrsko delo/naloga Ključne besede: perutnina, pitovni piščanci, prehrana živali, krmni dodatki, antioksidanti, krma, oksidativna stabilnost Celotno besedilo (datoteka, 1,51 MB) |