1. Zgradba in razvoj rodne veje pri orehu (Juglans regia L.) sorte FranquetteBlanka Breg, 2007, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, oreh, Juglans regia, Franqette, plodovi, analiza plodov, rodne veje Celotno besedilo (datoteka, 1,60 MB) |
2. Analiza fenolnih snovi v orehovem likerjuBlaška Gantar, 2007, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, oreh, Juglans regia, rastlinske sorte, Franquette, Elit, orehov liker, fenoli, kromatografija Celotno besedilo (datoteka, 394,53 KB) |
3. Vsebnost fenolov v plodičih oreha (Juglans regia L.)Barbara Polda, 2008, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, oreh, Juglans regia, plodiči, rastlinske sorte, Franquette, Elite, fenol, topila, metanol, etanol Celotno besedilo (datoteka, 383,27 KB) |
|
5. Določanje oreha kot alergena v živilih s PCR v realnem časuPetra Terpin, 2010, diplomsko delo Ključne besede: alergeni v živilih, živila, oreh, Juglans regia, izolacija DNK iz živil, določanje alergenov, PCR v realnem času, kvalitativna PCR v realnem času, specifičnost PCR v realnem času, občutljivost PCR v realnem času Celotno besedilo (datoteka, 1,31 MB) |
6. Fizikalne lastnosti ploda oreha (Juglans regia L.)Rajko Bernik, Anita Solar, Denis Skok, 2004, izvirni znanstveni članek Ključne besede: oreh, juglans regia, plod, strojno drobljenje, kakovost drobljenja, sorte, drobljenje, luščina, fizikalne lastnosti plodov Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
|
10. Vpliv temperature stiskanja na dinamiko trdnosti lepilnega spojaGašper Pirc, 2019, magistrsko delo Ključne besede: DGST, ABES, UF lepilo, Kaurit 345, Kaurit 350, urea-formaldehid, lepila, katalizator, furnir, vroče stiskanje, pH lesa, javor, bukev, hrast, oreh, smreka, brest Celotno besedilo (datoteka, 2,08 MB) |