Ključne besede: genetika, metabolizem maščobnih kislin, referenčni geni, oljka, olea europaea, RT-qPCR, fruit developmnet, olive, reference gene, normalization, fruit development, fatty acids metabolismCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: cv. ‘Istarska bjelica’, cv. ‘Leccino’, EVOO, Olea europaea L., S/N foliar fertilization, total phenolic content, olive fruit morphology, free fatty acid content, peroxide valueCelotno besedilo (datoteka, 1,33 MB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: olive fruits, Olea europaea, ripening stages, tannins, oil content, fruit quality, primary metabolites, secondary metabolites, HPLC-MSCelotno besedilo (datoteka, 1,89 MB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: pests, brown marmorated stink bug, Halyomorpha halys, olive fruits, phenolics, metabolic response, fruit quality, olive orchardCelotno besedilo (datoteka, 1,37 MB) Gradivo ima več datotek! Več...