1 - 3 / 3 1 |
1. Struktura talnih mikrobnih združb v odvisnosti od načina obdelave vinogradniških tal Matjaž Rejec, 2016, magistrsko delo Ključne besede: mikrobna biomasa, mikrobna ekologija, zatravljenost medvrstnega prostora, kakovost tal, obdelava tal, TRFLP, qPCR, mikrobne združbe, pestrost, vinogradništvo, vinogradi |
2. Učinek ozelenitve tal v vinogradih na lastnosti tal, izpiranje hranil in erozijo tal v mediteranski klimi Tanja Zrnec Drobnjak, 2020, diplomsko delo Ključne besede: ozelenitev tal, vinograd, obdelava medvrstnega prostora, lastnosti tal, izpiranje hranil, erozija |
3. Vpliv izmenične obdelave medvrstnega prostora znotraj vinogradov na kakovost tal Tanja Zrnec Drobnjak, 2023, magistrsko delo Ključne besede: vinograd, obdelava medvrstnega prostora, trajna ozelenitev, obdelana tla, lastnosti tal, organska snov, vodozadrževalne lastnosti, struktura, infiltracija |