1 - 3 / 3 1 |
1. Dielektrične lastnosti in potvorba mleka z vodo Nuša Košar, 2011, diplomsko delo Ključne besede: mleko, potvorbe mleka, kemijska sestava mleka, fizikalno-kemijske lastnosti, dielektrične lastnosti |
2. Kakovost kozjega sira iz mleka ekološke in konvencionalne reje Eva Mravljak, 2017, magistrsko delo Ključne besede: kozje mleko, koze, ekološka reja, konvencionalna reja, kakovost mleka, kozji sir, kemijska sestava, tehnološke lastnosti, senzorične lastnosti |
3. Tehnološki postopek izdelave ter kemijska, mikrobiološka in senzorična kakovost trniča Lara Kastelec, 2020, magistrsko delo Ključne besede: mlečni izdelki, sir, tradicionalni slovenski sir, trnič, tehnološki postopki, kisanje mleka, sušenje, kemijska sestava, maščobe, beljakovine, sol, suha snov, mikrobiološke značilnosti, mlečnokislinske bakterije, senzorična kakovost |