Ključne besede: vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera L., kloni, Rebula, redčenje grozdja, pridelek, kakovost grozdjaCelotno besedilo (datoteka, 728,17 KB)
Ključne besede: škropljenje grozdja, zaščitna sredstva, mošt, rebula, kemijska sestava mošta, vinske kvasovke, hranilne snovi za kvasovke, alkoholna fermentacija, vino, kemijska sestava vina, senzorične lastnosti, kakovost vinaCelotno besedilo (datoteka, 601,55 KB)
Ključne besede: vinska trta, Vitis vinifera L., namizne sorte, kakovost grozdja, ogljikovi hidrati, organske kislineCelotno besedilo (datoteka, 992,00 KB)
Ključne besede: kakovost grozdja, pomanjkanje vode, vinska trta, fotosinteza, grozdje, kakovost, sladkorji, kemična sestava, vegetativna rastCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: vinska trta, chardonnay, obremenitev, kardon, vzgojne oblike, kakovost grozdja, grapevine, crop load, cordon trellis, quality, grape quality, pruning, plant training, chemical composition, sugars, acids, carbohydrate content, climatic factorsCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: vinska trta, cabernet sauvignon, cepič, podlaga, kakovost grozdja, grapevine, scions, rootstocks, quality, yields, graft compatibility, propagation materialsCelotno besedilo (povezava drugam)