|
2. Uporaba hladne plazme za obdelavo sadnih sokovKlara Kozamernik, 2020, diplomsko delo Ključne besede: sadni sokovi, podaljšanje obstojnosti, netermične metode, hladna plazma, inaktivacija mikroorganizmov, vitamin C, hranilna vrednost, senzorične lastnosti Celotno besedilo (datoteka, 893,68 KB) |
|
4. Vpliv hladne kisikove plazme na glivno sestavo semen ječmena (Hordeum vulgare)Urša Miklavčič, Rebeka Podgrajšek, Karmen Treven, Jure Zaman, Špela Zupančič, 2020, izvirni znanstveni članek Ključne besede: hladna kisikova plazma, glive, ječmen Celotno besedilo (datoteka, 251,50 KB) Gradivo ima več datotek! Več... |
5. Vpliv nizkotemperaturne plazme na privzem vode, viabilnost in kaljivost paradižnikaPetra Drčar, Sara Eržen, Nika Pirnat, Julija Ržišnik, Ajda Medved, 2020, izvirni znanstveni članek Ključne besede: hladna kisikova plazma, viabilnost, kaljivost, privzem vode Celotno besedilo (datoteka, 251,00 KB) Gradivo ima več datotek! Več... |
|
|
|
9. Vpliv obdelave z nizkotlačno hladno plinsko plazmo na dekontaminacijo izbranih vrst gliv s semen navadne ajdeTanja Kobal, 2023, magistrsko delo Ključne besede: nizkotlačna hladna plinska plazma, dekontaminacija, glive, protiglivna sredstva, navadna ajda, kolonizacija semen, varna hrana, trajnostne tehnologije Celotno besedilo (datoteka, 2,89 MB) |
|