1. Ugotavljanje kritičnih kontrolnih točk za analizo mikrobioloških tveganj v klavnici perutnineVanja Uhan, 2011, diplomsko delo Ključne besede: nadzor nad živili, kritične kontrolne točke, HACCP, higiena živil, perutninsko meso, klavnice, patogeni mikroorganizmi, Campylobacter, Salmonella, Listeria monocytogenes, Hygram Celotno besedilo (datoteka, 1,54 MB) |
2. Ugotavljanje kritičnih kontrolnih točk v klavnici in pakirnici piščančjega mesa in izdelkovTina Tušar, 2011, diplomsko delo Ključne besede: nadzor nad živili, higiena živil, higiena živilskih obratov, klavnice, piščančje meso, kritične kontrolne točke, HACCP, razkužila, čistilna sredstva, Campylobacter spp., Listeria monocytogenes, Salmonella spp. Celotno besedilo (datoteka, 3,15 MB) |
|
4. Analiza šole zdravega življenja PSK KrškoJasna Lavrenčič, 2008, diplomsko delo Ključne besede: higiena, zdravje, prehrana, gibanje, ponudba, programi, gimnastične vaje, starostniki, anketa Celotno besedilo (povezava drugam) |
5. Vpliv športne dejavnosti, prehranjevalnih navad in razvad na počutje nosečnice in izid nosečnostiAnja Podlesnik Fetih, 2009, doktorska disertacija Ključne besede: nosečnost, športna aktivnost, življenjski stil, higiena, zdravje, dejavniki tveganja, kajenje, alkohol, prehrana, raziskava, anketa, analiza variance, faktorska analiza Celotno besedilo (povezava drugam) |
6. Analiza tveganja kritičnih kontrolnih točk (HACCP sistem) za varnost živil v gostinski organizaciji in z njo povezani stroškiGreta Polak, 2007, diplomsko delo Ključne besede: gostinstvo, živila, varnost, higiena, kontrola, standardi, sistemi, HACCP, analiza, zakonodaja, mednarodne primerjave, Slovenija, EU, ZDA Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
|
|